Vastgoed anders verkopen

U wenst uw eigendom te verkopen? Kom dan eens met ons praten. Wij doen ons uiterste best om makelaardij op een andere manier te benaderen. Met een ander verkoopconcept, een warme en persoonlijke begeleiding, een hoogwaardige dienstverlening en eerlijke tarieven.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn het visitekaartje van uw woning. Wij maken van de verkoop van uw huis een verhaal van begin tot einde. Dit doen wij stap voor stap, van de waardebepaling tot en met het verlijden van de notariële akte. Het is onze missie om uw woning aan een eerlijke prijs te verkopen, zonder dat u zich erom hoeft te bekommeren. Verder ontvangen wij de kandidaat-kopers steeds met warmte en deskundigheid, zodat het ook voor hen een onvergetelijke ervaring wordt.

Sprekende presentatie

Elke woning heeft mooie herinneringen. Herinneringen die wij naar waarde schatten en niet verloren willen laten gaan tijdens het verkoopproces. Daarom besteden wij heel veel aandacht aan een sprekende presentatie, waarbij uw huis een levendige en klassevolle indruk nalaat. Dankzij een professionele fotoreportage en de juiste off- en online marketing doen wij kandidaat-kopers watertanden.

Bewezen biedsysteem

Vastgoed Poppe combineert traditie en innovativiteit tot een vernieuwend verkoopconcept. Door samen een vanafprijs voor uw woonst te bepalen, en kijkdagen te combineren met een biedsysteem, maximaliseren wij de verkoopprijs.

Geen standaardtarieven

Wij werken anders, onze commissie is gebaseerd op enerzijds de waarde van eigendom en anderzijds de verkoopsbaarheid van de eigendom. Dit vertaald zich meestal in een lagere commissie dan gebruikelijk.

Neem contact op met het kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling!